חזרה לדף הבית חזרה לדף הבית
תפריט הוסף למועדפים תפריט צור קשר תפריט
אודות
תפריט
חברה וחינוך
תפריט
תרבות ופנאי
תפריט
ענפים ועסקים
תפריט
פנימי לחברים
תפריט
ספר מבקרים/Guest Book
» קיבוצניקים למען החברה
» גינה קהילתית אקולוגית
» גלריית סרטים
» פינת השבוע מאת עפרה שן
» ספר פתוח
» אבידות ומציאות
» ארועי תרבות וחגים בשער הגולן
» תרבות בעמק הירדן והסביבה
» פרשת השבוע
» אמרת השבוע - אוסף נבחר בעריכת גדעון ברקני
» טריוויה לא-קל-לי בעריכת עוזי רינג
» יד שנייה
» ארכיון שירי חגים
» המדור שלי
» אתר הבית של דני מור
» ילדודס
» e שכלנו
» פינת הטיולים
» e ירוק
» e אפשר לשכוח - פינת נוסטלגיה
» רפואה משלימה - אבי זעירא
» "טיפ" - טוף
» נקודת חיך - ‎גולי אורטל-עברי
» מאגר מתכונים
» מתכוני קיץ
» פופקורן
» פשטידות
» מתכוני חגים
» מתכוני שישי בשבילי בנושא קטניות
» מתכוני שישי בשבילי בנושא בשר
» מתכוני שישי בשבילי בנושא אוכל בריא
» מתכוני שישי בשבילי בנושא תבלינים
» מטבלים
» עוגות
» בשר ועוף
» מרקים
» ירקות וסלטים
תרבות ופנאי | מאגר מתכונים » פופקורן 
פופקורן - הוראות הכנה, טיפים ועצות
מאת: שרית שמואלי תאריך: 17/5/08
מתיישבים לצפות בסרט טוב? אל תשכחו את הפופקורן. חטיף הקולנוע האולטימטיבי יכול להיות טעים וגם בריא אם מכינים אותו כמו שצריך. קחו הוראות הכנה מדוייקות, מתכון לציפוי קרמל ותוספות אחרות, הכנה במיקרוגל ומכונות ביתיות
» קרא בהרחבה
הדפס הדפס הדפס
שלח לחבר שלח לחבר שלח לחבר
שנה גודל פונט שנה גודל פונט שנה גודל פונט
Site by ITdesign - בניית אתריםEtsuv. Creative Group