חזרה לדף הבית חזרה לדף הבית
תפריט הוסף למועדפים תפריט צור קשר תפריט
אודות
תפריט
חברה וחינוך
תפריט
תרבות ופנאי
תפריט
ענפים ועסקים
תפריט
פנימי לחברים
תפריט
ספר מבקרים/Guest Book
» קיבוצניקים למען החברה
» גינה קהילתית אקולוגית
» גלריית סרטים
» פינת השבוע מאת עפרה שן
» ספר פתוח
» אבידות ומציאות
» ארועי תרבות וחגים בשער הגולן
» תרבות בעמק הירדן והסביבה
» פרשת השבוע
» אמרת השבוע - אוסף נבחר בעריכת גדעון ברקני
» טריוויה לא-קל-לי בעריכת עוזי רינג
» יד שנייה
» ארכיון שירי חגים
» המדור שלי
» אתר הבית של דני מור
» ילדודס
» e שכלנו
» פינת הטיולים
» e ירוק
» e אפשר לשכוח - פינת נוסטלגיה
» רפואה משלימה - אבי זעירא
» "טיפ" - טוף
» נקודת חיך - ‎גולי אורטל-עברי
» מאגר מתכונים
» מתכוני קיץ
» פופקורן
» פשטידות
» מתכוני חגים
» מתכוני שישי בשבילי בנושא קטניות
» מתכוני שישי בשבילי בנושא בשר
» מתכוני שישי בשבילי בנושא אוכל בריא
» מתכוני שישי בשבילי בנושא תבלינים
» מטבלים
» עוגות
» בשר ועוף
» מרקים
» ירקות וסלטים
תרבות ופנאי | מאגר מתכונים » מתכוני שישי בשבילי בנושא אוכל בריא 
סלט שומר והדרים
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07

» קרא בהרחבה
סלט קולורבי
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07

» קרא בהרחבה
מרק תפוחי אדמה
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07
מומלץ לשטוף היטב את תפוחי האדמה לפני הבישול.
» קרא בהרחבה
חזה עוף בגריל
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07
במסגרת הקורס למדנו מילה חדשה . הרבים של חזה עוף... חזות עוף! אהבנו, ומאז זה נכנס ללקסיקון הקולינרי שלנו. תודה לרבקה כהן
» קרא בהרחבה
אורז מלא עם שורשים
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07
תוספת צבעונית מעניינת למנה עיקרית
» קרא בהרחבה
אורז לבן - אוכל בסיסי
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא  תאריך: 30/12/07
כדי להשיג תוצאות טובות יותר במשימה של אורז אחד אחד בגמר הבישול לפני המגבת בוחשים בעדינות בעזרת מזלג בשר את האורז אבל זה באמת רק לפרסים שביננו או לצרפתים
» קרא בהרחבה
אגסים ביין מתכון מושקע
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא  תאריך: 30/12/07
מתכון עשיר קלוריות, אינו מתאים לדיאטה.
» קרא בהרחבה
אגסים ביין מתכון דיאטתי
מאת: אלון בנקי בעריכת שרית עזרא תאריך: 30/12/07
מתכון לקינוח שניתן לבשלו ביין לבן או אדום. בסדנא עשינו סיר אחד אדום וסיר אחד לבן והגשנו לכל סועד אחד כזה ואחד כזה וזה היה מאד אסטטי.
» קרא בהרחבה
הדפס הדפס הדפס
שלח לחבר שלח לחבר שלח לחבר
שנה גודל פונט שנה גודל פונט שנה גודל פונט
Site by ITdesign - בניית אתריםEtsuv. Creative Group